Bonne Chance sajtos rúd

Nehézségi fok: 2

A Bonne Chance étterem pultján lévő üvegedény gyakran rejt magába sajtos rudacskát – amiért korra és nemre való tekintet nélkül minden vendég rajong. Íme a receptje, süssétek meg, mindössze 20 perc alatt elkészül és isteni! Ropogtatás közben pedig gondoljatok ránk!

Elkészítés (egy nagy gáztepsire, és kb. 5 perc alatt fogy el)

A hozzávalókat gyorsan összegyúrjuk, kinyújtjuk, a tetejét tejjel megkenjük, megszórjuk sajttal és 220 fokon 8-10 perc alatt pirosra sütjük.
Nem tévedés: nincs benne sem tojás, sem sütőpor.

Részletek

Allergének

  • glutén
  • tej

Hozzávalók

  • 24 dkg liszt
  • 12 dkg reszelt sajt a tésztába (többféle is lehet)
  • 6 dkg reszelt sajt a tetejére
  • 12 dkg vaj
  • 2 evőkanál tejföl
  • 1 mokkáskanál só
  • 3 evőkanál tej

Szólj hozzá