1. Az almákat megmossuk, magozzuk és félbevágjuk, majd uborka gyaluval vékony szeletekre vágjuk.
2. Egy serpenyőt felforrósítunk, fahéjas porcukrot szitálunk bele és végigrakjuk a szeleteket, hogy egy kicsit megpárolódjanak.
3. A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, 3 cm széles csíkokra vágjuk, majd sorban végigrakjuk rajta az almaszeleteket úgy, hogy a héjas rész kicsit kilógjon a tésztából és a szeletek folyamatosan, eltolva egymáson legyenek.
4. Feltekerjük a tésztát az almaszeletekkel, felülről úgy fog kinézni, mint egy szép rózsa. Egy muffin sütőt kivajazunk és beletesszük a tekercseket.
5. Előmelegített, 180 fokos sütőben körülbelül 25 perc alatt halvány barnára sütjük.
6. Tálaláskor megszórhatjuk fahéjas porcukorral, de anélkül is nagyon finom lesz.