A konyha. A világmindenség. Meg minden.

Hiánypótló, kihagyhatatlan, kötelező darab – ha ezekkel a jelzőkkel illetjük a Konyhauniverzum című könyvet, akkor kicsit sem túloztunk. A magyar gasztroforradalom már lezajlott – tudjuk, végigéltük és végigettük. A velünk élő gasztrotörténelem egyik legmeghatározóbb lenyomata volt a Molnár B. Tamás és Bittera Dóra nevéhez köthető legendás Bűvös Szakács cikksorozat, ami a Magyar Nemzet hasábjain jelent meg 2003-2011 között. Ennek a kötetnek nem is lehetett volna találóbb címet adni, hiszen tényleg lefedi a főzés világát: konyha- és gasztrotörténetek, konyhatechnológiai alapismeretek, receptek, és minden, amit az ízekről, a főzésről, a világ gasztronómiájáról érdemes tudni – a cikksorozat most átdolgozva, végre könyv formában is elérhető.
A könyv megrendelhető a Gault & Millau oldalán.

Szólj hozzá

Minimum 4 karakter