Útjára indul a Gasztro Coach magazin

Miért kellene még egy gasztro magazin?

Számtalan gasztronómiai magazin van a piacon jogosnak tűnik a kérdés. A válaszunk az, hogy kell, hogy legyen helye egy olyan magazinnak is, amely valós hétköznapi emberekről is ír, kutatja a dédik receptjeit, a kamrák kincseit és emellett középpontjában a főzés öröme mellett maga az ember áll. Egy olyannak, amely valódi értékeket közvetít. Persze ezen kívül elkalauzol gyönyörű helyekre is, jó éttermekbe visz el minket és bemutatja a konyhatechnológia újdonságait. A különlegességét pedig azzal fokozzuk, hogy a jobbnál jobb gasztro tartalmak mellett folyamatosan olvashattok majd írásokat arról, hogy látja egy coach – konyhai szemmel – a változást, a hatékonyságot, a fejlődést, mit gondol a krízisekről, a mindennapok egyensúlyáról.

Hosszú éveken át csőd szélén álló cégekkel foglalkoztam, és ahogy gyűlt a tapasztalat, egyre inkább tudatosult bennem, hogy a csődök valójában nem vállalkozások csődjei, hanem a vezetők kudarcai az adott cégben. Az utam így fokozatosan a coaching, majd később a coaching vezetőkkel foglalkozó ága, az executive coaching felé vitt.

Emellett pedig lassan egy évtizede már, hogy életem része lett egy étterem, idővel pedig elindítottam egy főzőiskolát is. Az étteremben meg kellett tanulnom a profi konyha működtetésének mindennapi, kemény leckéit – ezeket a leckéket a mai napig tudom használni. Nem tudok más tevékenységet mondani, amely annyira le tudja képezni életünket, a benne lévő helyzetekkel, mint a főzés és a konyhában töltött idő.

A főzés és a konyha :

Türelemre tanít,
megtanít precízen előre tervezni és így alkotni,
azonnali visszacsatolást és élményt ad,
szervezett, átgondolt és tudatos,
tanulni tanít, mert tanulni mindig kell,
nyitottá és elfogadóvá tesz,
gazdagabbá teszi az emberi kapcsolatokat,
értéket és értelmet ad.

 

Íme, hát így áll össze gasztro és coaching. Itt, nálunk.
Szeretettel várunk Benneteket!

Szólj hozzá